Medexs is lid van de Farma Alliantie

Medexs biedt een totaaloplossing voor de medische en farmaceutische sector; een breed aanbod van specialistische duurzame gebouw- en ruimte oplossingen, van operatiekamers tot complete ziekenhuizen.

Over Medexs

Medexs beschikt over de kennis, het netwerk en de slagvaardigheid die nodig is om de aan de Europese vraag naar geclassificeerde ruimten en gebouwen te voldoen. Vanuit deze combinatie aan specialistische ervaring realiseren zij modulaire en daarmee duurzame oplossingen voor de medische sector.

Als turn key systeembouwers van permanent medisch vastgoed weren zij transparant, efficiënt en duurzaam. Zij delen de kennis en jarenlange ervaring om geclassificeerde medische gebouwen en ruimten te realiseren.

In 2021 hebben Jan Snel -afdeling cure- en Medexs hun krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan onder de naam Medexs. Door het samenbrengen van de kennis en ervaring van totaalbouw van Jan Snel met de kennis van het afbouwen van geclassificeerde ruimten zoals operatiekamers en laboratoria van Medexs, komen zij nu gezamenlijk vanuit Medexs tegemoet aan de groeiende vraag naar realisatie van geclassificeerde ruimten en gebouwen van hoge kwaliteit, van operatiekamers tot complete ziekenhuizen.

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Waarom lid worden?

Wij zijn lid geworden van de Farma Alliantie omdat wij met onze kennis en kunde totaal projecten kunnen realiseren in de farmaceutische sector, samen met de andere Farma Alliantie leden.” , aldus Jorrit Janmaat, Business Partner Medical bij Medexs. “Met die werkwijze heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt met alle A-partijen in de markt, elk met hun eigen expertise.“.

Wat kun je van Medexs verwachten?

Medexs is een toonaangevend specialist in het ontwerpen en realiseren van geclassificeerde gebouwen en ruimten. Van operatiekamers, cleanrooms, en laboratoria tot complete ziekenhuizen. Medexs begeleidt het project gedurende de ontwerpfase, de realisatie en de kwalificatie.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven