Dyzle is lid van de Farma Alliantie

De Farma Alliantie heet Dyzle van harte welkom. Wij zijn blij om de marktleider op het gebied van gevalideerde temperatuurbewaking aan ons te binden. Uiteraard komen veel van onze leden Dyzle op dagelijkse basis tegen bij klanten. Het is dus meer dan logisch om Dyzle uit te nodigen bij het snelst groeiende netwerk in onze branche.

Over Dyzle

Als eerste onafhankelijke energie meetbedrijf startte de organisatie van Dyzle in 2004. Zij maakten het energieverbruik van grote bedrijven online zichtbaar in een SaaS omgeving. De klanten vroegen steeds vaker om ook andere parameters live te brengen in Dyzle.

In 2012 heeft Dyzle het bedrijfsonderdeel voor het meten van energie verkocht en zijn zij zich volledig gaan richten op temperatuurbewaking in objecten en voertuigen. Ook parameters als; deur statussen, relatieve luchtvochtigheid, CO2, druk, PT-100 en thermokoppel werden aan de zelfontwikkelde hardware toegevoegd.

Alles wat Dyzle leverd wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit is zeer uniek in deze branche, de meeste partijen leveren alleen de hardware of de software. Het bedrijfsmodel van Dyzle biedt hen veel grip op de specificaties en de functionaliteiten van de oplossingen. Daarbij is er niet alleen veel aandacht voor de techniek maar is er ook oog voor belangrijke zaken zoals validatie. Dyzle is sinds jaren de marktleider in Nederland en rekent bekende farmaceutische groothandels, producten, ziekenhuizen en logistiek dienstverleners tot haar klanten kring.

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Waarom lid worden?

“Bij Dyzle proberen wij ons altijd te focussen op de meerwaarde die wij klanten kunnen bieden” , aldus Danny Holthaus, commercieel directeur bij Dyzle. “Veel leden werken reeds samen bij projecten van onze klanten, door het tijdig aanhaken van Dyzle maken wij het project efficiĆ«nter en goedkoper”. “Daarnaast stelt het ons als netwerk in staat om projecten turn-key op te leveren zonder dat klanten met veel verschillende partijen hoeft te overleggen”.

Wat kun je van Dyzle verwachten?

Dyzle helpt klanten die moeten voldoen aan GDP of GMP richtlijnen met innovatieve temperatuurbewaking die wel voldoet. Daarnaast bieden zij op een pragmatische manier aanvullende diensten zoals: temperatuurmapping, kalibratie van sensoren en validatie services. De uitgangspunten van Dyzle zijn daarbij heel pragmatisch, alles moet goed onderbouwd zijn, niet duurder of ingewikkelder dan nodig en een klant van Dyzle krijgt over het stuk temperatuurbewaking geen vragen bij een audit.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven