S+B is lid van de Farma Alliantie

S+B Groep B.V. ontwerpt en produceert laboratoriummeubilair op maat. Zij zijn ruim 120 jaar actief in binnen- en buitenland. Door het toepassen van design, kleuren en vormen realiseren de specialisten van S+B Groep een aangename en veilige werkplek op maat. Dankzij een eigen productiebedrijf in Rotterdam hebben zij alles in eigen beheer! Daarnaast heeft S+B Groep eigen monteurs in dienst voor de installatie en het onderhoud van laboratoriummeubilair en zuurkasten.

Ook staat S+B Groep bekend om de hoogwaardige zuurkasten. Deze zuurkasten bieden uw medewerkers de juiste bescherming tijdens experimenten waarbij gevaarlijke gassen en dampen vrijkomen. Voor dit onderdeel is LabAir opgericht. LabAir verzorgt de inspectieservice en reiniging van de zuurkasten. De inspecteurs zijn bekend met alle eisen die gesteld worden aan laboratoria en focussen zich op de veiligheid in laboratoria.

Bent u op zoek naar op maat gemaakt laboratoriummeubilair, dat naast de geldende normen en veiligheidseisen ook nog eens voldoet aan uw persoonlijke wensen? Neem contact op met een van de specialisten, zij helpen u graag verder.

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van S+B verwachten?

S+B Groep staat voor u klaar op het gebied van labinrichtingen voor de farmaceutische en biotechnologie, practicumlokalen voor het onderwijs of cleanrooms. ’’Naast functioneel en veilig, moet een lab ook leuk zijn om in te werken. Wij verzorgen onderscheidende laboratoriuminrichting ‘voorbij de standaard’’’, aldus Jan-Willem Markesteijn, Projectadviseur Laboratoriuminrichtingen.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven