Elis Cleanroom is lid van de Farma Alliantie

Elis Cleanroom is een toonaangevende speler op het gebied van wasbare cleanroom diensten. Zij zorgen ervoor dat u elke dag beschikt over gereinigde cleanroom kleding en overige artikelen.

ELIS levert hoogwaardige producten, hierdoor worden de veiligheid en productiviteit van uw activiteiten in een cleanroom gegarandeerd.
In de specialistische cleanroom wasserijen wordt het risico op kruisbesmetting uitgesloten door testen en controles, monitoring en in- en externe audits.

De levering van cleanroom artikelen heeft Elis in eigen beheer. Vanuit een eigen voorraad worden afgekeurde artikelen direct vervangen, dit maakt dat u nooit misgrijpt.

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van Elis Cleanroom verwachten?

Elis heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Artikelen worden optimaal hergebruikt en aangepast om het gebruik van plastic te verminderen. Als circulair dienstverlener houdt Elis de impact op het milieu minimaal!

“Wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden met betrekking tot het gebruik van wasbare kleding, brillen en schoonmaak-oplossingen, waardoor deze zich kan concentreren op haar eigen proces. Onze dienstverlening is ook nog eens circulair, waardoor we de impact op het milieu minimaal houden.”, aldus Pepijn de Groot, Sales Manager bij Elis Cleanroom

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven