Over ons​

Welkom bij de Farma Alliantie

De farma alliantie is een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan verschillende sectoren. Onze klanten profiteren van kosten- en tijdsbesparingen dankzij deze samenwerking.

Wie zijn wij?

In 2022 zijn wij gestart om met een aantal bedrijven intensiever samen te gaan werken. Bij veel projecten kwamen wij elkaar al tegen en werkten wij reeds samen. Wij delen allemaal dezelfde filosofie, in één keer goed.

Onze missie

Door eerder in het proces de samenwerking op te zoeken hoeven opdrachtgevers minder tijd te steken in inkooptrajecten. Daardoor worden doorlooptijden en communicatielijnen korter. Ons ultieme doel: kostenbesparing.

Wat wij doen

Samen informeren wij de markt over de voordelen van onze samenwerking. Dat leidt tot het het uitvoeren van projecten waarbij de planning en budgetten veel makkelijker gewaarborgd blijven. De juiste partijen op het juiste moment is de sleutel.

Waarom Farma Alliantie?​

De belangrijkste reden om samen te werken is om de efficiëntie voor opdrachtgevers te verhogen. De andere redenen lees in je deze FAQ

De cijfers

Hoe kunnen wij u helpen?

12

Bedrijven​

26

Projecten​

20

Experts​

10K+

Producten, diensten en oplossingen​

Een project aan het opstarten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de producten of oplossingen die onze leden aanbieden.

Scroll naar boven