Yxion is lid van de Farma Alliantie

Yxion is een consultancybureau voor de pharma, biotech, food en medical devices branche. Zij helpen opdrachtgevers met het innoveren en verbeteren van processen, apparatuur, omgevingen en diensten. Sinds 2002 dragen ongeveer honderd medewerkers, verspreid over heel Nederland, zo hun steentje bij aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.

Binnen Yxion zijn drie vakgroepen opgericht:
๐—˜๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด & ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜: De consultants uit dit vakgebied zijn onder andere gespecialiseerd in User Requirement Specifications, risico-inventarisaties en het aansturen van projecten.

๐๐ฎ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ฒ ๐€๐ฌ๐ฌ๐ฎ๐ซ๐š๐ง๐œ๐ž: De Quality Assurance consultants zijn specialisten op het gebied van Quality Control en houden zich bezig met het opzetten en implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen.

๐‚๐จ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐ข๐ง๐  & ๐๐ฎ๐š๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ข๐œ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง: De consultants uit dit vakgebied hebben kennis van de wet- en regelgeving waar uw bedrijf aan moet voldoen. Zij houden zich bezig met kwalificatie en validatie voor onder andere apparatuur, cleanrooms, laboratoria en opslagruimten.

Binnen deze vakgroepen en tijdens de Yxion Academy, wisselen de consultants ervaringen en ontwikkelingen binnen hun werkveld uit. Wanneer u รฉรฉn consultant inhuurt krijgt u de kennis van alle experts en expertises erbij!

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van Elis Cleanroom verwachten?

Yxion heeft persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan.
Voordat zij een consultant koppelen aan de opdrachtgever verdiepen zij zich in de organisatie en kijken welke consultant hier het beste bij aansluit. In heel Europa ondersteunt Yxion bedrijven die actief zijn in de farmacie, medical devices of voedsel industrie. Zij bieden verschillende diensten aan om er samen met u voor te zorgen dat u aan de geldende richtlijnen voldoet. Zo levert u de kwaliteit waar iedereen naar op zoek is!

โ€™โ€™Door de samenwerking bundelen we krachten en kunnen we klanten een compleet oplossingspakket aanbieden. Hierdoor kunnen we met en voor de klant efficiรซnter en plezieriger werken en toegevoegde waarde leveren.”, aldusย het Business Development Team van Yxion.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven