DKC Totaaltechniek is lid van de Farma Alliantie

Techniek voor een betere toekomst, dat is de slogan van DKC Totaaltechniek.
DKC is de expert op het gebied van klimaatsimulatie. Daarnaast zijn zij specialist op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en koudetechniek.

Met vele jaren ervaring op het gebied van klimaatsimulatie kan DKC vrijwel alles maken wat nodig is om uw producten te testen. Want hoe houden uw producten zich onder bepaalde omstandigheden en op langere termijn? Om dit te testen levert en onderhoudt DKC op maat gemaakte klimaatkasten en -kamers voor de farmaceutische industrie en testwereld. In deze gekalibreerde systemen worden temperatuur, vochtigheid en andere omgevingsfactoren met uiterste precisie geproduceerd. Dankzij deze zorgvuldige testen kunt u uw producten de hoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid meegeven.

Bij DKC Totaaltechniek weten ze hoe belangrijk een goed werkende installatie is. Daarom staat het service team 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u als klant klaar om te helpen wanneer dat nodig is!

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van DKC Totaaltechniek verwachten?

Ook kunt u op DKC rekenen voor de realisatie van tijdelijke laboratoria. Met eigen tekenaars, engineers en partners realiseren zij een lab op maat wat volledig is afgestemd op uw wensen en behoefte. Zo beschikt u over een hoogwaardig laboratorium dat voldoet aan de eisen die worden gesteld in de levensmiddelen-, chemische, farmaceutische en agrarische sector.

“Als trots lid van de Farma Alliantie brengt DKC Totaaltechniek haar expertise in klimaatsimulatie naar de tafel, terwijl we profiteren van de collectieve know-how en versterkende samenwerking met andere vooraanstaande bedrijven in de sector. Zo maken we elkaar sterker en de gezondheidszorg beter.”, aldus Alex Liefbroer, Senior Account Manager.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven