Poly Temp Scientific is lid van de Farma Alliantie.

Poly Temp Scientific levert en onderhoudt laboratoriumapparatuur in diverse markten. Van academisch ziekenhuis tot voedselproducent, in farmaceutische research tot logistiek. Met een uitgebreid assortiment dat door eigen faciliteiten en korte lijnen met leveranciers snel beschikbaar is, worden we internationaal erkend als betekenisvolle schakel in onderzoek, diagnostiek en opslag. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur.

De gecertificeerde monteurs valideren uw microbiologische veiligheidskabinet volgens de EN12469 normerig. Daarnaast behoort ook decontaminatie tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan verschillende productgroepen die op de hoogste kwaliteit gemaakt worden? Neem contact op met een van de specialisten, zij helpen u graag verder.

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van Poly Temp Scientific verwachten?

Poly Temp Scientific staat voor u klaar op het gebied van laboratoriumapparatuur van de hoogste kwaliteit. ’’’Wij leveren al veertig jaar de  modernste apparatuur met ouderwets goede service’’, aldus Arjen van Arum, Servicemanager bij Poly Temp Scientific.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven