Geautomatiseerde, efficiënte en duurzame desinfectie van Cleanrooms, Operatiekamers en Patiëntenkamers

Wij automatiseren het desinfectieproces in aseptische Cleanrooms, Operatiekamers, IC-units en Patiëntenkamers met behulp van slimme robots om desinfectie sneller, duurzamer en digitaal controleerbaar te maken.

Met onze desinfectie robot SAM-UVC zijn ziekenhuizen, bereidingsapotheken en productiebedrijven met GMP Cleanrooms in staat om de kwaliteit van het desinfectieproces te verhogen en beter te borgen, terwijl er bespaard kan worden op arbeidskosten en kosten voor materiaal. SAM desinfecteert ruimtes met krachtig UV-C licht, waardoor het gebruik van schadelijke en kostbare chemische middelen voor desinfectie geminimaliseerd kan worden.

Geautomatiseerd

Met robot SAM is de desinfectie van ruimtes geautomatiseerd, gestandaardiseerd en gedigitaliseerd. Dit zorgt voor een geborgd proces met een hoge kwaliteit en zonder menselijke fouten.

Duurzaam en zonder residu

SAM desinfecteert ruimtes met krachtig UV-C licht waardoor het gebruik van chemische biocides vermeden kan worden

Efficiënt en snel

Doordat uw medewerker en SAM in parallel kunnen werken, stijgt de capaciteit van een medewerker aanzienlijk, resulterend in een positieve operationele business case.

’’Met onze robot SAM worden ruimtes sneller, veiliger, duurzamer én met een hogere en beter geborgde kwaliteit gedesinfecteerd. Eindelijk een goed alternatief voor foutgevoelige handmatige desinfectie met schadelijke chemische middelen’’

— Mark van de Vrede, Commercieel Directeur

Contact opnemen met Mark van Loop Robots?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Loop Robots jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven