ECS Logo in kleur

maakt elektronische uitwisseling van data eenvoudig

ECS Farma Alliantie

Elke organisatie moet in staat zijn om alle essentiële interne en externe applicaties naadloos te laten communiceren binnen de gehele keten. Het is onze missie om organisaties in staat te stellen dit gehele proces naadloos te laten verlopen en adaptief te zijn voor toekomstige innovaties.

ECS International helpt klanten om snel en veilig data uit te wisselen. Zo vergroten we hun concurrentiekracht. Sinds 1999 hebben we al meer dan duizend succesvolle implementaties op onze naam staan, onder meer in farmacie, transport en logistiek, retail en groothandel.

applicaties

Koppelingen

Wij laten applicaties, waarvan de data niet 1 op 1 uitwisselbaar is, met elkaar communiceren in de juiste taal door ze te koppelen. Hierdoor worden belangrijke bedrijfsprocessen geautomatiseerd, enorm versneld en wordt het risico op fouten drastisch verlaagd..

connector

Integratie

Wij zorgen ervoor dat verschillende systemen de juiste “vertaling” binnenkrijgen van de data, zodat ze naadloos en veilig met elkaar communiceren. U blijft vrij in de keuze van uw eigen technologie (ERP, TMS etc), wij zorgen voor de juiste integratie zodat u veilig en snel data uitwisselt met uw partners.

— Patrick Spruit, Business Development Manager

Contact opnemen met Patrick van ECS?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar ECS International jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven