Logo van Yxion

Innoveren doen wij samen

Yxion helpt opdrachtgevers in de Pharma, Biotech, Food en Medical Devices met het innoveren en verbeteren van processen, apparatuur, omgevingen en diensten. Onze experts hebben een schat aan kennis en ervaring. Binnen de Farma Alliantie bieden wij oplossingen voor alle GDP-vragen zoals RP-taken, het opzetten van managementsystemen en ondersteuning bij audits.  

Iedere Yxion consultant is lid van één van onze drie Vakgroepen: Quality Assurance, Engineering & Project Management en Commissioning & Qualification. Allen zijn op de hoogte van de nieuwste richtlijnen betreffende GxP, MDR en HACCP. Samen hebben we op elke vraag in ons vakgebied, hoe ingewikkeld ook, een passend antwoord. Wanneer je één consultant inhuurt, krijg je er dankzij onze Vakgroepen dan ook de kennis van alle andere experts en expertises bij.  

Samen innoveren, persoonlijk & betrokken, daar staan wij voor. 

yxion pharma

Pharma

Binnen de farmaceutische industrie zijn specialisten werkzaam die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en op de markt brengen van geneesmiddelen, met als doel het bevorderen van de gezondheidszorg. Consultants kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Zij helpen farmaceutische bedrijven om binnen de strenge regelgeving, optimaal te presteren.

yxion medical devices

Medical Devices

Medical Devices zijn complexe instrumenten die worden gebruikt voor diagnoses en behandelingen in de zorg. De Medical Devices moeten op precies de juiste manier geproduceerd worden, zodat ze veilig en effectief gebruikt kunnen worden. Ze mogen geen risico’s opleveren voor patiënten en zorgverleners. Dit is de reden waarom ze moeten voldoen aan strikte wettelijke vereisten, aan de nu ingevoerde MDR (Medical Device Regulation).

’’Door de samenwerking bundelen we krachten en kunnen we klanten een compleet oplossingspakket aanbieden. Hierdoor kunnen we met en voor de klant efficiënter en plezieriger werken en toegevoegde waarde leveren. ’

— Business Development Team, Yxion

Contact opnemen met het team van Yxion?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Yxion jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven