Logo van DKC

Techniek voor een betere toekomst

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen bij het testen van producten onder uiteenlopende klimatologische omstandigheden? Maak kennis met DKC Totaaltechniek, dé specialist in klimaatsimulatie. Naast onze uitgebreide expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en koudetechniek, bieden wij geavanceerde oplossingen om diverse klimaten na te bootsen en de reactie van producten te testen.

We streven naar de hoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in onze klimaatsimulatie en (tijdelijke) labs. Onze zorgvuldig ontworpen en gekalibreerde systemen garanderen dat temperatuur, vochtigheid en andere omgevingsfactoren heel precies worden gereproduceerd, zodat je kunt vertrouwen op de resultaten van de producttests en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Bij DKC Totaaltechniek combineren we onze expertise in klimaatsimulatie met ons uitgebreide scala aan technische diensten. Of je nu producten ontwikkelt voor de farmaceutische sector, de gezondheidszorg of andere industrieën, wij bieden de betrouwbare en nauwkeurige oplossingen die je nodig hebt.

Klimaatkamers en -kasten

Bij DKC begrijpen we het belang van realistische producttesten en daarom hebben we geavanceerde klimaatsimulatiekamers en -kasten ontwikkeld. Met deze faciliteiten kunnen we een breed scala aan klimaten nabootsen, van extreme hitte tot bittere kou. Hierdoor kunnen we grondige evaluaties van productprestaties uitvoeren en indien nodig verbeteringen aanbrengen.

Labs

Naast de kamers en kasten realiseren wij met onze partners ook complete labs voor tijdelijke en vaste uitvoering. Ook hierin worden vaak extreme condities verwacht. We begrijpen dat elk product uniek is en specifieke testvereisten heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften.

Service

Met het oog op het bieden van uitstekend onderhoud en service fungeren wij als betrouwbare partner met onze eigen (24-uurs)service. Hier kunnen klanten naar hartenlust verschillende servicecontracten afsluiten, waardoor wij hen volledig kunnen ontzorgen. Ons doel is om op alle fronten een waardevolle partner te zijn, waarbij wij de behoeften van elke klant begrijpen en tegemoetkomen.

“Als trots lid van de Farma Alliantie brengt DKC Totaaltechniek haar expertise in klimaatsimulatie naar de tafel, terwijl we profiteren van de collectieve know-how en versterkende samenwerking met andere vooraanstaande bedrijven in de sector. Zo maken we elkaar sterker en de gezondheidszorg beter.”

— Alex Liefbroer, Senior Account Manager

Contact opnemen met Alex van DKC?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar DKC jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven