s+B logo transparant

Voorbij de standaard

In een prettige werkomgeving kunnen medewerkers doen waar zij goed in zijn en zichzelf ontwikkelen.

S+B adviseert, ontwerpt en produceert in eigen huis vanuit Rotterdam. De installatie en het onderhoud van het laboratoriummeubilair en zuurkasten wordt ook verzorgd door onze eigen monteurs.

Met een 120-jarige geschiedenis hebben wij bewezen een betrouwbare partij te zijn voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van labinrichtingen voor farmaceutische en chemische laboratoria tot en met ziekenhuizen, Cleanrooms en het onderwijs.

Laboratoria

Door een labinrichting te combineren met design, kleur, organische vormen of Solid Surface materiaal creëren wij een functionele en aangename werkplek én een laboratorium dat u met trots aan uw klanten kunt laten zien.

Zuurkasten

Onze Ecoline zuurkast is een hoogwaardige zuurkast die uw medewerkers een goede bescherming biedt tijdens experimenten waarbij gevaarlijke gassen of dampen vrij komen. 
De zuurkast heeft een perfecte luchttechnische werking die gepaard gaat met lage afzuigcapaciteit,
waardoor er een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden op het energiebeheer
van gebouwen. Naast de standaard zuurkast of een drive-in versie, zij wij dé specialist voor maatwerk.
De Ecoline zuurkasten voldoen ruimschoots aan alle geldende normen en veiligheidseisen,
zoals de NEN-EN 14175 en NPR 4500.

Cleanroom meubilair

Het produceren en installeren van clean-roommeubilair vraagt om een andere aanpak dan bij een regulier lab. Wij hebben hiervoor de expertise in huis en we kunnen dit meubilair dankzij onze fabriek in Rotterdam in eigen huis produceren. Van een Volkern-sluisinrichting tot doorgeefkasten met een interlock-systeem, u kunt bij ons terecht.

’’Naast functioneel en veilig, moet een lab ook leuk zijn om in te werken. Wij verzorgen onderscheidende laboratoriuminrichting ‘voorbij de standaard’’’

— Jan-Willem Markesteijn, Projectadviseur Laboratoriuminrichtingen

Contact opnemen met Jan-Willem van S+B?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar S+B jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven