Logo van Polytemp Scientific

Volledig ontzorgd met advies, installatie en onderhoud voor uw laboratoriumapparatuur

Wij leveren en onderhouden laboratoriumapparatuur voor ons gevarieerde klantportfolio in diverse markten. Van academisch ziekenhuis tot voedselproducent, in farmaceutische research tot logistiek. Met een uitgebreid assortiment dat door eigen faciliteiten en korte lijnen met leveranciers snel beschikbaar is, worden we internationaal erkend als betekenisvolle schakel in onderzoek, diagnostiek en opslag. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud van uw laboratoriumapparatuur.

We beschikken bovendien over een eigen test- en reparatiecentrum. Hierdoor zijn we in staat om u volledig te ondersteunen op het gebied van onderhoud, validatie en reparatie van diverse productgroepen. Of dit nu gaan om een eenmalige spontane reparatie of een volledig op maat gemaakt service level agreement, u kunt op verschillende niveaus met ons samenwerken.

levering

Levering van apparatuur

Met een breed assortiment van verschillende productgroepen bieden wij een pakket aan basisapparatuur van de hoogste kwaliteit

Preventief onderhoud

Voorkom storingen en verleng de levensduur van apparatuur met een jaarlijkse inspectie. Wij zijn hierin merkonafhankelijk.

Validatie & decontaminatie

Onze gecertificeerde monteurs valideren uw microbiologische veiligheidskabinet volgens de EN12469 normerig. Ook decontaminatie behoort tot de mogelijkheden.

’’Wij leveren al veertig jaar de  modernste apparatuur met ouderwets goede service’’

— Arjen van Arum, Servicemanager

Contact opnemen met Arjen van Poly Temp Scientific?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Poly Temp Scientific jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven