Wasbare oplossingen voor in en om uw cleanroom

Elis Cleanroom is uw partner voor wasbare cleanroom diensten, die onder meer bestaan uit verhuur en reiniging van (steriele) cleanroomkleding en -brillen, schoonmaakmoppen, sokken en schoenen.

Als marktleider in het Farma en Life Sciences segment weten wij als geen ander uw behoeften in te vullen met een klantgerichte dienstverlening. Wij bieden hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de strenge eisen van cleanroom-omgevingen, waardoor de veiligheid en productiviteit van uw activiteiten worden gegarandeerd.

Onze dienstverlening

Wij ontzorgen u met onze producten en diensten. Of u nu in een Grade A/B omgeving werkt, of in een minder kritische omgeving, wij hebben de juiste kleding en overige artikelen voor u. Onderdeel van onze service is ook dat wij uw gebruikte artikelen ophalen en schone artikelen weer retour leveren.

Annex 1

Natuurlijk kunnen wij u ook ondersteunen in het voldoen aan de Annex 1 eisen en kunnen wij u voorzien van de juiste artikelen zoals brillen, sokken en schoeisel. Wij adviseren u graag over de eisen en de impact voor u.

Duurzaamheid

Onze dienstverlening is duurzaam, door het optimale hergebruik van onze artikelen. Daarbij innoveren wij onze producten om bijvoorbeeld te besparen op het gebruik van plastic en besteden wij ook zorg aan verdere optimalisatie van middelen in ons proces. En als het artikel aan het einde van haar levensduur is, dan recyclen wij dit artikel zo veel mogelijk.

“Wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden met betrekking tot het gebruik van wasbare kleding, brillen en schoonmaak-oplossingen, waardoor deze zich kan concentreren op haar eigen proces. Onze dienstverlening is ook nog eens circulair, waardoor we de impact op het milieu minimaal houden.”

— Pepijn de Groot, Sales Manager

Contact opnemen met Pepijn van Elis?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Elis jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven