Gevalideerde temperatuurbewaking conform GxP richtlijnen

Dyzle sensoren op medische koelkasten

Je kiest voor Dyzle temperatuurbewaking als je de borging van je kwaliteitsmanagement snel en goed geregeld wilt hebben. Daarvoor wil je samenwerken met een partner die precies begrijpt wat jouw doel is. Eén partij die jou met een groot scala aan diensten en producten kan ondersteunen, wanneer jij dat wilt. De oplossing die wij samen kiezen moet perfect passen binnen jouw bedrijfsprocessen. Daarnaast wil je dat Dyzle tijdens de samenwerking waarde blijft toevoegen. Dat zit gelukkig in het DNA. Dyzle’s kernwaarden daarbij zijn doelgericht, pragmatisch en betrouwbaar.

Dyzle Hardware

Temperatuurbewaking

De temperatuurbewaking wordt verzorgd door nauwkeurige digitale sensoren, de data is opgeslagen en inzichtelijk in de software en de service borgt dat beide zaken altijd blijven draaien.

Dyzle koelcel mapping

Temperatuurmapping

Met een mapping controleer je of een ruimte of object voldoet aan de eisen. Hierdoor krijg je inzicht in het temperatuurverloop, de hot en cold spots en andere critical control points.

Dyzle mapping map

GxP Dienstverlening

Ben je met je bedrijf actief in een omgeving waar GAMP of GMP/GDP richtlijnen van toepassing zijn? Dan moeten de systemen die jij gebruikt gevalideerd worden.

“Dyzle gaat verder dan alleen een oplossing voor temperatuurbewaking. Wij zorgen voor het vertrouwen en partnerschap met al onze klanten, waarbij we samen werken aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van hoofdzakelijk medicatie en vaccins door heel Europa.”

— Danny Holthaus, commercieel directeur

Contact opnemen met Danny van Dyzle?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Dyzle jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven