Syboned is lid van de Farma Alliantie

Syboned is al sinds 1995 gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige sandwichpanelen en deuren voor geconditioneerde ruimtes zoals koel- en vriescellen, cleanrooms en testkamers. Deze panelen zijn essentieel voor het behouden van stabiele temperaturen en hygiënische omstandigheden. De panelen zorgen voor hoogwaardige isolatie, wat belangrijk is voor energie-efficiëntie en productkwaliteit. Syboned levert maatwerkoplossingen voor diverse sectoren, waaronder de farmaceutische industrie, levensmiddelenindustrie en retail, met een focus op precisie en kwaliteit.

Wat kun je van Loop Robots verwachten?

Syboned blijft zich onderscheiden door vakmanschap, precisie en nauwe samenwerking met klanten om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de eisen van de specifieke sectoren waarin zij actief zijn.

’’Met meer dan 25 jaar ervaring staan we garant voor kwaliteit met oog voor detail. Het is het vakmanschap van de werknemers, de kwaliteit van de producten en het nauw samenwerken met de opdrachtgevers dat Syboned onderscheidend maakt.’ aldus Stefan Roeters, directeur van Syboned.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven