dr. Heinekamp Benelux B.V. is lid van de Farma Alliantie

dr. heinekamp Benelux B.V. is een adviesbureau op het gebied van laboratorium en cleanroom technologie. Zij ontwerpen en begeleiden duurzame, functionele en economische laboratoriumgebouwen op het aller hoogste niveau! In Europa hebben zij meer dan 600 projecten gerealiseerd voor de academische wereld, industrie en het onderwijs. Dit realiseren zij met een team van technisch onderlegde wetenschappers, ingenieurs en veiligheidsdeskundigen.

Het team start met het opstellen van een programma van eisen, maken een technische ontwerp en stellen een marktuitvraag op. Vervolgens begeleiden zij het proces van de realisatiefase tot aan de ingebruikname. Dit alles verzorgen zij voor nieuwbouwprojecten maar ook voor renovaties of uitbreiding van bestaande gebouwen. Tijdens al deze fases hebben zij oog voor logistiek, veiligheid en duurzaamheid!

Heeft u vragen over dit bericht? Of over een van onze leden? Neem dan contact met ons op.

Wat kun je van dr. Heinekamp verwachten?

Naast laboratoria of cleanrooms, heeft dr. heinekamp Benelux B.V. ook ervaring met het ontwerpen van koude kamers, autoclaven of cryogene biobanken. Bij deze specials houden zij rekening met de aanwezige logistieke concepten en de invloed daarvan op de indeling van het gebouw.

’’Een ontwerp van een onderzoeksruimte moet altijd van binnen naar buiten gebeuren, met andere woorden, de onderzoeker en zijn/haar werk moet centraal staan. Alleen in een veilige, inspirerende en innoverende omgeving kan de benodigde kwaliteit en functionaliteit behaald worden.“, aldus Frans Godthelp, directeur en adviseur van dr. Heinekamp Benelux.

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven