PolarSpecial logo in kleur

De partner in logistieke oplossingen.

Polar Vrachtwagen trailer dichtbij

Een constante temperatuur gedurende het hele logistieke proces is essentieel om de kwaliteit van geneesmiddelen en andere farmaceutische producten te waarborgen. Polar Special is al meer dan 15 jaar specialist in temperatuur gecontroleerd transport en opslag van farmaceutische en gezondheidsproducten. Al onze processen zijn volledig gecertificeerd.

Polar Vrachtwagen trailer totaal

Transport

Wij kennen de specifieke omstandigheden, veiligheidseisen, wetten en regels tijdens het transport. Ons team weet hoe te reageren op het onverwachte en zoekt naar een oplossing, elke dag opnieuw. Al meer dan 15 jaar kiezen grote gezondheids- en farmaceutische bedrijven Polar Special als hun voorkeursleverancier.

Polar Special opslag

Opslag

Ons magazijn is centraal gelegen. Wij creëren een toegangspoort tot onze partners, waaronder een partnernetwerk in heel Europa. Binnen verschillende opslagcondities bieden wij volledige logistieke diensten, waaronder cross-dock, ompakken en diensten op maat met toegevoegde waarde.

“Wij doen alles om de klant te ontzorgen op logistiek gebied, zodat de klant zich volledig kan focussen op wat voor hem belangrijk is. Door middel van het aangaan van partnerships in de keten, geloven wij dat we samen gaan voor elke dag een beetje beter!”

— Harry Snoek, Business Unit Manager

Contact opnemen met Harry van Polar?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Polar Special jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven