Loop Robots is lid van de Farma Alliantie

Loop Robots automatiseert het desinfectieproces door middel van robottechnologie. Dit doen zij met behulp van slimme robots om desinfectie sneller, duurzamer en digitaal controleerbaar te maken. Deze manier van desinfecteren is geschikt voor GMP cleanrooms, operatiekamers, IC-units en patiƫntenkamers.

De robot die dit alles waar maakt is bekend als Robot SAM. Robot SAM desinfecteert de ruimtes met krachtig UV-C licht.
UV-C licht is niet chemisch en laat geen residu achter op oppervlakken, zo wordt het gebruik van chemische middelen tijdens de desinfectie beperkt.

Wat kun je van Loop Robots verwachten?

SAM werkt zelfstandig en kan een cleanroom binnen 15 minuten desinfecteren, hierdoor is de kamer in zeer korte tijd weer beschikbaar voor een volgende patiƫnt. Na elke desinfectieronde maakt hij een digitaal desinfectierapport, de details hiervan zijn in te zien in het desinfectieportaal. Omdat deze handelingen geautomatiseerd, gestandaardiseerd en gedigitaliseerd zijn, zorgt dit voor een geborgd proces van hoge kwaliteit!

In de tijd dat SAM alle handelingen uitvoert kunnen de medewerkers in de gezondheidszorg zich richten op werkzaamheden waar mensen onmisbaar zijn. Dankzij deze manier van desinfecteren draagt Loop Robots bij aan een mooie samenwerking tussen mens en robot!

Neem contact op

Bekijk onze social media

Scroll naar boven