Logo van Medexs

Patiënt veiligheid door een geclassificeerde omgeving

Medexs is dé aanbieder van totaaloplossingen voor de medische en farmaceutische sector. Wij leveren een breed aanbod van specialistische duurzame gebouw- en ruimte oplossingen van operatiekamers tot klinieken en van laboratoria tot complete ziekenhuizen. 

Samen met onze partnerbedrijven bieden we de beste totaaloplossing voor één overeengekomen prijs. Voor operatiekamers bijvoorbeeld combineren we een luchttoevoersysteem van de hoogste kwaliteit met hygiënische wandafkleding, verlichting, vloer- en plafondsystemen en meubilair. 

Bouw en inrichting

De wijze waarop wij ontwerpen, bouwen en realiseren is flexibel, transparant en efficiënt. Door onze manier van bouwen zijn wij in staat de capaciteit van een medisch gebouw op te schalen of af te schalen indien nodig. We herstructureren ook  bestaande gebouwen. Wij zorgen voor integraliteit, voor toepasbare, flexibele oplossingen en voor concreet resultaat binnen de gestelde termijn.

Componenten

Ook voor losse componenten voor uw geclassificeerde ruimte kunt u bij Medexs terecht. Denkt u hierbij aan retourroosters, plafonduitblaasunits voorzien van HEPA-filters, (safe-change) kanaalfilterhuizen, fan filter units, en HEPA-filters.

Onderhoud & Validatie

Als geen ander beseffen wij dat uw geclassificeerde ruimte een belangrijk onderdeel is van uw organisatie en goed dient te functioneren. Daarom zorgen wij voor een nauwkeurige installatie en een perfecte service na levering van onze systemen. We geven trainingen in hygiënisch werken en zijn bij vragen of problemen 24 uur per dag bereikbaar.

“Wij zijn lid geworden van de Farma Alliantie omdat wij met onze kennis en kunde totaal projecten kunnen realiseren in de farmaceutische sector, samen met de andere Farma Alliantie leden. Met die werkwijze heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt met alle A-partijen in de markt, elk met hun eigen expertise.”

– Jorrit Janmaat, Business Partner Medical

Contact opnemen met Jorrit van Medexs?​

Neem geheel vrijblijvend contact op met de Farma Alliantie om te ontdekken waar Medexs jou mee kan helpen. Wij zorgen ervoor dat jullie in contact komen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Scroll naar boven